• Andemar Catalunya

    Associació Nacional d'Empresaris de Màquines Recreatives

    Circulares

40 años de Andemar Catalunya

Vídeo del aniversario

pantalla inici video AC

Síntesis audiovisual a 40 años dedicados a la vertebración asociativa y en la defensa de la Máquina B recreativa con premio limitado en la Hostelería de Catalunya.

El vídeo conmemorativo recopila la gestación y proyección de la asociación, la estrecha relación con la hostelería, y vicisitudes ocurridas en este tiempo, además de recoger el testimonio de exponentes de las nuevas generaciones de empresas operadoras que aportan la visión y perspectiva a futuro del sector.

¡Felicidades, Andemar Catalunya!

pantalla inici video AC Felicitacions

Vídeo de felicitaciones de diversas personalidades.

18 de marzo 2020

Estamos recibiendo múltiples consultas preguntando sobre la manera de proceder de las empresas respecto de la presentación y pago de las autoliquidaciones del 1er. Trimestre de la tasa de juego de las máquinas tipo B y en sentido aclaratorio hemos recibido respuesta de la Direcció General de Tributs i Joc en los siguientes términos:

Benvolguts,

He rebut la carta amb la qual traslladeu a aquesta Direcció General de Tributs i Joc algunes mesures que estimeu necessàries per tal de pal·liar els efectes negatius que per a les empreses operadores de màquines recreatives es deriven del tancament d’establiments com a mesura derivada del coronavirus (COVID-19).

Efectivament, som coneixedors de la situació que deriva del COVID-19 i de les mesures de prevenció que han estat adoptades tant pel Govern de Catalunya com pel Govern central.

Com ja deveu saber, el Govern de Catalunya ha aprovat un segon Decret llei de mesures urgents per mitigar els efectes de la pandèmia del coronavirus sobre l'economia, l'activitat productiva i l'ocupació. Entre d’altres mesures, ha disposat que “en l’àmbit d’aplicació dels tributs propis de la Generalitat de Catalunya i dels tributs cedits s’estableix la suspensió de la presentació d’autoliquidacions i pagament dels esmentats tributs fins que es deixi sense efecte l’estat d’alarma establert en el Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària provocada pel COVID-19.”

Aquesta mesura encaixa, en part, amb la vostra proposta d’ajornament de l’autoliquidació i comporta el no ingrés de la taxa meritada durant el primer trimestre del 2020 fins a què s’aixequi l’estat d’alarma, suspensió que resultarà igualment d’aplicació en els subsegüents trimestres si es manté l’estat d’alarma.

Por consiguiente, ya podemos asegurarle que:

la presentación y pago del 1er. Trimestre de la tasa de juego que grava las máquinas tipo B queda suspendida hasta que se levante el estado de alarma, suspensión que se aplicará a los siguientes trimestres de mantenerse el estado de alarma.

Le recuerdo la conveniencia de consultar de forma periódica nuestra página web www.andemar.es donde estará actualizada toda la información de utilidad sobre medidas por el coronavirus i/o en Twitter @andemarcat

 

 

Circulares relacionadas